Consiliere

Consilierea cu privire la activitatea de paintball si business start up odata cu achizitionarea produselor noastre este oferita clientilor in mod gratuit. Fie ca aveti deja o societate comerciala sau urmeaza sa infiintati una, echipa PaintBall Arena va va consilia cu privire la alegerea corecta a codurilor CAEN pentru desfasurarea in legalitae a activitatii.

In cazul in care doriti amenajarea unui teren in scenariu woodsball militar cu obstacole neconventionale in functie de suprafata pe care o detineti va vom oferi schite, indicicatii si reguli de baza ce trebuiesc urmate la amenajarea unui teren de paintball. Cu o experienta de peste 20 de terenuri amenajate in tara , veti avea parte de profesionalism si in amenajarea terenurilor de speedball competitie si in alegerea eficienta a obstacolelor gonflabile si asezarea lor in teren. Daca activitatea nu se va desfasura pe un teren amenajat fix si doriti sa desfasurati jocurile de paintball mobil in paduri, cladiri abandonate sau orice alte spatii echipa PaintBall Arena va va elibera un Certificat de Mediu care atesta faptul ca bilele sunt nontoxice si biodegradabile.

Totodata vom oferi consiliere pentru activitatile de marketing si promovare ce trebuiesc intreprinse pentru un impact cat mai bun si un rezultat profitabil. O promovare corespunzatoare poate duce la amortizarea investitiei in 2-3 luni de zile.

In cazul in care nu santeti hotarat care pachet de echipamente vi se potriveste si nu sunteti familiarizat cu paintballul, echipa noastra va va indruma pasii catre alegerea perfecta si catre o afacere de success. Veti primi manuale traduse pentru intretinerea corespunzatoare a echipamentelor, petru folosirea lor la parametri optimi si pentru umplerea buteliilor in conditii de siguranta.

Cu PaintBall Arena ai parte de cele mai bune servicii si cele mai prompte raspunsuri.