Garantii

PaintBall Arena se obliga sa asigure garantia, in conformitate cu cea oferita de furnizorii sai si de producatori, pentru echipamentele comercializate pentru o perioada de 12 luni, incepand cu momentul livrarii echipamentelor. In cazul in care echipamentele de paintball nu au fost intretinute corespunzator de catre beneficiar (in conformitate cu indicatiile producatorului), au fost utilizate defectuos, sau folosite necorespunzator , garantia va fi retrasa.

PaintBall Arena se obliga sa asigure manopera gratuita timp de un an de la livrare pentru orice operatiuni de service efectuata asupra echipamentelor comercializate.

Cumparatorul are obligatia sa verifice in momentul livrarii echipamentele si sa reclame orice viciu fata de calitatea promisa de Vanzator.

Viciile ascunse, care nu au putut fi observate la momentul livrarii, pot fi reclamate in termen de o luna de la livrare.

PaintBall Arena, cu experienta in domeniu din 2004, va asigura cele mai bune conditii de service in perioada de garantie dar si postgarantie. Cu un tehnician specializat si cu piese de schimb mereu in stoc perioada de asteptare in service va fi minima.