Paintball

Forta si viteza de reactie, strategie, adrenalina si multa distractie!

Nu stii ce sa mai faci cu prietenii in timpul liber, cum sa te mai relaxezi? Daca esti adeptul adrenalinei, iti plac jocurile strategice sau pur si simplu ai visat sa fi facut si tu armata, atunci nu mai sta pe ganduri suna-ti prietenii si convoaca-i la un joc de paintball!

Ce este paintball-ul?

Paintball este un mod de relaxare, de joaca, de petrecere a timpului liber atat ziua cat si noaptea. Daca stii cum sunt jocurile pe calculator, gen shootere, atunci stii despre ce vorbesc. Daca nu, ei bine imagineaza-ti un teren destul de mare, amenajat cu diferite cazemate, puncte de trecere in care echipa ta si cea adversa se confrunta. Este asemanator unei situatii de razboi. In cadrul jocului este absolut necesar sa ai echipament special si arma cu bile colorate cu care iti vei insemna adversarii.

Paintball-ul este un joc de echipa desfasurat intr-un scenariu ce imita teatrul militar sau teren special amenajat de speed-ball, in care calitatile fiecarui jucator integrate printr-o strategie comuna de echipa pot determina tabara castigatoare.

 
 

Reguli de baza

De stiut cand te afli pe terenul de paintball:

  • Trebuie sa porti in permanenta echipamentul protector. De ce? Pentru ca bilele cu vopsea au o viteza destul de mare incat sa provoace orbirea in cazul in care loveste ochiul neprotejat.
  • Intai obisnuieste-te un pic cu arma: sa stii cand este incarcata si cand merge sa tragi cu ea, cat de tare trage etc. De obicei personalul specializat iti arata cam tot ce trebuie sa stii. Daca este ceva ce nu stii despre arma ta, mai bine intreaba decat sa te trezesti pe teren ca nu stii ce sa faci cu ea.
  • Fii foarte atent atunci cand inaintezi. Sa fii impuscat din lateral sau de la spate este cea mai mare greseala pe care o poti face. Invata sa alergi, sa te uiti in stanga si in dreapta, sa tragi si sa te ascunzi in acelasi timp.
  • Nu sta in aceeasi pozitie prea mult timp. Nu astepta adversarul sa vina la tine, du-te tu la el. Daca stai prea mult timp la "panda" poti sa cazi tu in capcana pe care o intinzi altora.
  • Asigura-te ca ai suficienta munitie incat sa dobori orice adversar!
  • Dovedeste-ti agilitatea, curajul si spiritul de sacrificiu si arata-le ca esti cel mai bun!